Særture

Særture

Sejl med M/S Helge til og fra koncerter på Valdemars Slot, få historier fortalt ombord på skibet og nyd de mange summercruises på Svendborgsund.

24. august kl. 19-21 - Smuglertur på Helge med guider fra Svendborg museum

På Sydfyn har smugleri været en folkesport siden middelalderen. Sydfynboerne smuglede både for profittens og sportens skyld.
På smuglerturen kommer du tæt på det sydfynske smugleri og historierne om spritruterne, smuglerlivet og de frustrerede toldere, der kæmpede en brav kamp for at holde smuglerne stangen.

UDSOLGT

 

25. august kl. 18 - Vi sejler til koncert med Rasmus Seebach + NOAH på Valdemars Slot

Afgang Svendborg kl. 18.00
Afgang Vindebyøre kl. 18.05
Afgang Christiansminde kl. 18.10

Afgang Valdemars Slot: 15 minutter efter sidste nummer er spillet.

UDSOLGT

Koncertsejladsen kl. 18 er udsolgt - Alternativt kan du tage afgangen fra Svendborg kl. 14.30 - spise aftensmad på slottet inden koncerten - og tage bussen hjem efter koncert.
Sejlbillet: Svendborg - Valdemars Slot: 60 kr.  Busbillet: Valdemars Slot - Svendborg: 50 kr. Busserne kører i fast rutefart umiddelbart efter koncerten.

 

7. september kl. 18-20 - Arkæologisk cruise med guider fra Svendborg museum

Der har boet mennesker langs Svendborgsund og i øhavet i tusinder af år. Fortiden ligger tæt langs Sundet og på det arkæologiske cruise vil du høre om borge, skattefund, spedalske og druknede stenalderbopladser - fortalt af dem, der kender historien bedst.

Billetter købes her